Τους ζήτησαν “συγγνώμη” πληρώνοντας την εκδρομή τους!

Την πιο άθλια της εμφάνιση στη σεζόν πραγματοποίησε το Σάββατο (29/03) η Νόργουϊτς. Τα “καναρίνια” έγιναν… θηράματα των “κύκνων” της Σουόνσι, στην έδρα της οποίας έχασαν με 3-0. Τον αγώνα αυτόν παρακολούθησαν δια ζώσης 899 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι -όπως ήταν φυσιολογικό- απογοητεύτηκαν.

Το να κάνεις, φυσικά, το ταξίδι από το Νόργουϊτς στην ανατολική Αγγλία μέχρι την Ουαλία δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Η απόσταση είναι 612 μίλια (περίπου 985 χιλιόμετρα), η οποία είναι δεδομένα αρκετά μακρινή. Ωστόσο, ο «κίτρινος στρατός» δεν… μάσησε και έδωσε δυναμικό “παρών” στο γήπεδο της Σουόνσι.

Η υποστήριξη του κόσμου της δεν φαίνεται να επηρέασε το ίδιο θετικά και την ομάδα, καθώς -όπως προαναφέρθηκε- η Νόργουϊτς γνώρισε την ήττα… με κάτω τα χέρια. Για το λόγο αυτό, όλοι στον σύλλογο αποφάσισαν να αποζημιώσουν όσους βρέθηκαν στην Ουαλία, πληρώνοντας την επόμενη εκδρομή τους. Η οποία για τους ενήλικες τιμάται στις 20 λίρες και για τους ανήλικους φαν στις 10.

“Οι οπαδοί μας ήταν καταπληκτικοί, τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας ματς της ομάδας. Ο αριθμός αυτών που βρίσκονται στο δρόμο για χάρη μας είναι τόσο εντυπωσιακός. Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν η στήριξη που είχαμε κόντρα στη Σούνσι, με τον κόσμο να κάνει πάρα πολλές ώρες για να βρεθεί εκεί από την επαρχία του Νόρφολκ”, είπε αρχικά ο αρχηγός της Νόριτς, Ράσελ Μάρτιν.

Για να συμπληρώσει: “Όλοι οι παίκτες νιώσαμε ότι αυτή η κίνηση ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι αυτούς και την υποστήριξη που μας παρείχαν στο ματς του Σαββάτου. Ελπίζουμε να τους έχουμε ξανά μαζί μας και στο παιχνίδι με τη Φούλαμ στο Λονδίνο, πληρώνοντας το κόστος αυτού του ταξιδιού”.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top