Τους “κερδίζει” ο Κάμπος, πεισμωμένοι και οι παίκτες για την αντεπίθεση

Ο Άρης έχει χάσει αρκετούς βαθμούς στα σκουπίδια, δεν είναι στη θέση που θέλουν ο κόσμος, οι παίκτες, όλοι στην ομάδα. Τις τελευταίες μέρες είναι φανερό, μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Πάουλο Κάμπος, ότι έχει επέλθει η ηρεμία και η κοινή συνειδητοποίηση ότι οι… δικαιολογίες πρέπει να μπουν στην άκρη για να έρθουν η προσπάθεια και τα αποτελέσματα.

Ο στόχος είναι ένας: η άνοδος της ομάδας και η αντεπίθεση για την επιστροφή της εκεί όπου ανήκει. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν πεισμωμένοι τόσο μετά τα αποτελέσματα, όσο και από την δική του θέληση να δείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής δείχνει σε αυτές τις πρώτες μέρες να τους «κερδίζει» με την παρουσία κοντά τους στις προπονήσεις, αλλά και με την ελευθερία που τους παρέχει στον αγωνιστικό χώρο.

Το τεχνικό τιμ άλλωστε, στηρίζει το υπάρχον ρόστερ, γνωρίζει ότι υπάρχουν οι δυνατότητες και ας μην ξεχνάμε ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτοί οι παίκτες θα παλέψουν για την αγωνιστική αντεπίθεση της ομάδας, για να βρεθεί στην κορυφή και στον δρόμο της ανόδου.

To Top