Τους… κράτησε στο γήπεδο για να καλύψουν τις χαμένες προπονήσεις!

Οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Άρης κινείται από σήμερα σε «ρυθμούς Ολυμπιακού» και του δύσκολου αγώνα στο στάδιο Καραϊσκάκη. Την ερχόμενη Κυριακή, ο Μανουέλ Μασάδο θέλει ετοιμοπόλεμους παίκτες για να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζοντας το αήττητο, γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν, όπως γνωρίζει και τις αδυναμίες της ομάδας του, όπως προέκυψαν από την διήμερη απουσία από τις προπονήσεις.

Ο Πορτογάλος προπονητής είδε με δυο… αναγνώσεις τις εξελίξεις των τελευταίων δυο ημερών. Από τη μια, έμεινε σίγουρα ικανοποιημένος από την απόφαση των παικτών να επιστρέψουν στις προπονήσεις, μετά την ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν. Από την άλλη, ποτέ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το χαμένο έδαφος, μέσα από την απώλεια των προπονήσεων.

Με βάση την δεύτερη πραγματικότητα, ο 57χρονος προπονητής του Άρη αποφάσισε σήμερα να κρατήσει περισσότερο χρόνο τους παίκτες στην προπόνηση και να την παρατείνει για μισή και επιπλέον ώρα, προκειμένου τηρουμένων των αναλογιών να καλύψει το έδαφος που χάθηκε.

Στο επιπλέον διάστημα είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα ειδικότερα, ώστε να βγάλει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από την πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ. Γνωρίζει ότι δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω, αλλά πρακτικά θα προσπαθήσει να μειώσει τις αγωνιστικές αδυναμίες που προέκυψαν από την αποχή.

Όπως είναι φυσικό, ο Μασάδο δεν ξεκίνησε ακόμη να κάνει στην πράξη κάποιες από τις σκέψεις του σε ότι αφορά τα πλάνα που ετοιμάζει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Την Πέμπτη και με αποκορύφωμα την προπόνηση της Παρασκευής θα έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει πιο αναλυτικά τα αγωνιστικά πλάνα του…
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top