Τους πήρε… χαμπάρι η ΦΙΦΑ και μπλοκάρει την ΕΠΟ για την εξαφάνιση των ποινών!

Τους πήρε… χαμπάρι η ΦΙΦΑ και μπλοκάρει την ΕΠΟ για την εξαφάνιση των ποινών! Αναφερόμαστε στη βαθιά “τομή” της εξυγιαντικής ΕΠΟ: τιμωρία ενός έτους για ντου τύπου… οπλοφόρου, επεισόδια… ελεύθερα χωρίς αφαίρεση βαθμών! Το ποδόσφαιρο με την ΕΠΟ στα καλύτερα του, όπου θα κυριαρχεί η ατιμωρησία… Κάνεις επεισόδια; Πληρώνεις και φεύγεις. Γίνεται ντου με όπλο; Το πολύ ένας χρόνος τιμωρίας. Η τελευταία “λεπτομέρεια” είναι φωτογραφική για την πρόωρη επιστροφή του μεγαλοεπιχειρηματία στην… ενεργό δράση!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αυτά έπεσαν στην αντίληψη της ΦΙΦΑ, η οποία δείχνει δυσαρέσκεια! Η… καμπάνα χτυπά για τον Πειθαρχικό Κώδικα όπου υπάρχουν οι πιο σημαντικές αλλαγές (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) που πήγαν να περάσουν… νύχτα!

Μεταξύ άλλων υπάρχει η κατάργηση της αφαίρεσης βαθμών για τα επεισόδια αλλά και η μείωση του αποκλεισμού των παραγόντων, για απειλές σε αξιωματούχους αγώνων. Η τροποποίηση στον δεύτερο κανονισμό δεν είχε περάσει ούτε πέρσι από τη ΦΙΦΑ. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να δοθεί το πράσινο φως (;) και να επικυρωθεί ο κανονισμός στη συνέχεια από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, θα ισχύει ο περσινός Πειθαρχικός Κώδικας.

Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν άρεσε καθόλου το συγκεκριμένο αίτημα του Πετρ Φούσεκ και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια.

To Top