ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τους “χτύπησε” η… κλεισούρα! Στον Παναθηναϊκό ποντάρουν στον… κορωνοϊό για να επιστρέψουν στην Ευρώπη!

Στον Παναθηναϊκό ποντάρουν στον… κορωνοϊό για να επιστρέψουν στην Ευρώπη! Είναι προφανές ότι τους “χτύπησε” η… κλεισούρα!

 

Stoiximan.gr:  Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου 

Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στις ελπίδες της αθηναϊκής ομάδας, να αρθεί το μπαν λόγω του FFP και να μην ισχύσει η ποινή αποκλεισμού για ένα ακόμη έτος, αλλά πουθενά δεν αναφέρει ότι ακόμη και σε ένα τέτοιο σενάριο λόγω “έκτακτης ανάγκης”, πώς είναι δυνατόν να ευνοηθεί μια ομάδα για να μην έχει οικονομικές ζημίες και να… τιμωρηθεί μια άλλη με οικονομικές ζημίες, χάνοντας την θέση της στην Ευρώπη, τη στιγμή μάλιστα που δεν είχε τις οικονομικές παλινωδίες τύπου Παναθηναϊκού…

Σε κάθε περίπτωση τέτοιο θέμα δεν προκύπτει από το πουθενά, αφού οι ζημίες είναι για όλους τους συλλόγους, όλης της Ευρώπης και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να υπάρξει χαλάρωση των μέτρων υπέρ μιας ομάδας (χωρίς ουσιαστικό επιχείρημα) που έκανε κακή οικονομική πολιτική και σε βάρος μιας ομάδας π.χ. Άρης που βάδιζε με βάση το “πάπλωμα”.

Όπως αναφέρει το σάιτ της Nova: “Η UEFA σκοπεύει να χαλαρώσει το Financial Fair Play, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και αυτός ίσως βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επικείμενη αλλαγή στην πολιτική της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, λόγω της πανδημίας, αναμένεται να δώσει τη δυνατότητα στο “τριφύλλι” να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις την άρση την ποινής που του έχει επιβληθεί.

Οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θεωρούν πως η πρόσφατη εξάπλωση του ιού και η διακοπή σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα φέρει μεγάλες ζημιές στις ομάδες.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προσανατολίζεται στη χαλάρωση του Financial Fair Play. Οι ιθύνοντες των “πράσινων” παρακολουθούν τις εξελίξεις και αναμένεται να κινηθούν το προσεχές διάστημα, για την άρση της ποινής που είχε επιβληθεί στην ομάδα, για χρέη”.

To Top