ΑΠΟΨΕΙΣ

Του έγινε συνήθεια… Ο Αυτοκράτορας ταπείνωσε τους ακριβοπληρωμένους

Πριν το τζάμπολ του Κυριακάτικου παιχνιδιού με αντιπάλους τους πράσινους λίγοι εκ των… ειδικών του αθλήματος έδιναν έστω και ένα μικρό ποσοστό στον Άρη να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία .

Βλέπετε ήταν από την μια πλευρά η μέτρια Ευρωπαϊκή παρουσία των κιτρινόμαυρων και συγχρόνως το ρόστερ που φτιάχτηκε με νεαρούς παίκτες λόγω του μικρού μπάτζετ και από την άλλη πλευρά ο φιλόδοξος για πρωτάθλημα ΠΑΟ με παίκτες πολυδιαφημιζόμενους και με ένα τεράστιο για τα σημερινά δεδομένα μπάτζετ.

Όμως οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη μίλησαν μέσα στο γήπεδο και απέδειξαν ότι αν έχεις θέληση και πάθος για την νίκη μέσα στο Παλέ μπορείς αν φοράς την φανέλα του Αυτοκράτορα να κερδίσεις κάθε αντίπαλο . Και αυτός ο Άρης χθες είχε παίκτες που έλιωναν σίδερα . Τι και αν κάποιοι από τους ξένους θεωρούνται… κολεγιόπαιδα και δεν έχουν Ευρωπαϊκή εμπειρία . Μέσα στο αγωνιστικό χώρο κοίταξαν στα ίσια τους αντιπάλους τους και τους ταπείνωσαν .Για πολύ καιρό ο διεθνής Παπαγιάννης θα θυμάται το Αμερικανάκι που ακούει στο όνομα Γκούντγουιν που τον έβαλε μέσα στα καλάθια.

Η άμυνα ήταν το μεγάλο όπλο των κιτρινόμαυρων και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν δέχθηκαν μόνο ένα καλάθι εντός παιδιάς και συνολικά πέντε πόντους! Πάντως για μένα το καλύτερο σημείο του παιχνιδιού ήταν όταν η ομάδα ενώ είχε απολέσει μια διαφορά δεκαπέντε πόντων και βρέθηκε πίσω στο σκορ οι παίκτες του Άρη δεν πανικοβλήθηκαν και είχαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και να πάρουν την νίκη στην οποία μεγάλη συμβολή είχε και ο Γιάννης Καστρίτης που έδειξε καλά διαβασμένος και περιόρισε τα επιθετικά ατού των αντιπάλων .

Πάντως ήταν μια νίκη και τίποτε παραπάνω και εδώ είναι η μαγκιά του Έλληνα τεχνικού που θα πρέπει να προσγειώσει τους παίκτες του που θα πρέπει να κατανοήσουν ότι ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς και εμφανίσεις όπως αυτή θα πρέπει να επαναληφθούν για να έρθουν και άλλες νίκες.

Θα ήθελα να σταθώ στην παρουσία των φίλων του Άρη που μπορεί να μην γέμισαν το “Nick Galis Hall” όμως όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν βοήθησαν στο να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα . Όμως από δω και πέρα ο κόσμος θα πρέπει να έρθει ποιο μαζικά κοντά στην ομάδα και όσοι μπορούν σήμερα κιόλας να πάρουν ένα διαρκείας για να βοηθήσουν οικονομικά και να μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί και αγωνιστικά αφού χρειάζεται έναν ικανό σουτέρ (σμόλ φόργουρντ).

To Top