Του… πάει η Λουκόιλ του Χαρίση!

Του… πάει η Λουκόιλ του Κώστα Χαρίση! Ήταν 11 Σεπτεμβρίου πριν από ένα χρόνο όταν έβαζε στα καλάθια τους παίκτες της Λουκόιλ σε φιλική αναμέτρηση στην Σόφια και εξαιρετικός ήταν και χθες στη Φλώρινα.

Ο Άρης αφού είχε ολοκληρώσει πέρσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Πράβετς έδωσε φιλική αναμέτρηση με τους μετέπειτα πρωταθλητές Βουλγαρίας. Ο Χαρίσης είχε σκοράρει 23 πόντους και οι παρευρισκόμενοι στο κλειστό πανεπιστημιακό γήπεδο αναρωτιόνταν ποιος είναι αυτός ο παίκτης που κάνει ότι θέλει μέσα στο παρκέ.

Αντίστοιχο σκηνικό εκτυλίχθηκε και χθες το βράδυ με τον έμπειρο σέντερ να πετυχαίνει 11 πόντους και να δίνει πολύτιμες λύσεις τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση καλύπτοντας ταυτόχρονα και το κενό που έχει η ομάδα με την απουσία του Ζήση Σαρικόπουλου.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στηρίζει πολλά σε αυτόν και πέρα από το λόου ποστ παιχνίδι που ούτως η άλλος έχει ο δυναμικός σέντερ έδειξε να έχει και πολύ καλές συνεργασίες με τους κοντούς τις ομάδας και τελείωσε αρκετές φάσεις έπειτα από πικ εν ρολ.

 

To Top