«Τούρκος μεγιστάνας αγοράζει την Τσέλσι»!

Η εποχή Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι ετοιμάζεται να σφραγιστεί και με τη βούλα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μιας και η απόφαση του Ρώσου μεγιστάνα να πουλήσει τον σύλλογο εμφανίζεται οριστική και αμετάκλητη.

Ωστόσο κάθε τέλος προμηνύει και την αυγή μιας νέας ιστορίας, μιας περιόδου που θα βρει τους Μπλε με σοβαρές αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Και εκείνος που θα αναλάβει να διαδεχτεί τον Ρόμαν Αμπράμoβιτς στην Τσέλσι φαίνεται πως είναι ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος, Μουσίν Μπαϊράκ.

Παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα από την Αγγλία που ήθελαν τον Ελβετό, Χάνγιοργκ Βάις, να βρίσκεται στην… pole position για την αγορά του αγγλικού κλαμπ, ο Μπαϊράκ ήρθε να ανατρέψει πλήρως τα δεδομένα, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου.

«Διαπραγματευόμαστε τους όρους αγοράς της Τσέλσι με τους δικηγόρους του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Είμαστε σε φάση διαπραγμάτευσης για τις υπογραφές. Θα κυματίσουμε σύντομα στο Λονδίνο την τούρκικη σημαία.

Κάναμε την προσφορά μας μετά το ξέσπασμα του πολέμου μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Πλέον σχεδιάζουμε να υπογράψουμε σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος μεγιστάνας, ο οποίος είναι πρόεδρος της AB Group Holding, εταιρείας που δραστηριοποιείται σε τομείς crypto, κατασκευών, τουρισμού και ενέργειας, με αξία που κυμαίνεται στις 11 δισεκατομμύρια λίρες.

To Top