Τούχελ: «Έφυγα από τη Ντόρτμουντ και εξαιτίας της βόμβας στο πούλμαν»

Καταθέτοντας στη δίκη του ανθρώπου που έβαλε τη βόμβα στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, πέρυσι τον Απρίλιο, ο Τόμας Τούχελ αποκάλυψε ότι όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ συνέβαλαν στην αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας.

Ο 44χρονος προπονητής ισχυρίστηκε ότι είχε έντονη διαφωνία με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Χαν Γιόακιμ Βάτσκε, ο οποίος επέμενε ότι θα έπρεπε η ομάδα να κατέβει την επόμενη ημέρα στο παιχνίδι με τη Μονακό.

Ο Τούχελ ισχυρίζεται τώρα ότι ο ίδιος ήταν κατηγορηματικά αντίθετος και η λογομαχία τους συνέβαλε τελικά στην απομάκρυνσή του από την ομάδα στο τέλος της περσινής σεζόν.

«Υπήρχε μια μεγάλη διαφωνία με τον Βάτσκε. Προφανώς επειδή εγώ ήμουν στο πούλμαν και έζησα τον τρόμο, ενώ εκείνος όχι. Το επόμενο πρωί όλη η ομάδα ήταν σε κατάσταση σοκ, αδύνατο να μπει στο γήπεδο να παίξει. Εγώ ήμουν πολύ φοβισμένος. Έγινε η έκρηξη και μετά από λίγο ακούσαμε τις φωνές του Μαρκ Μπάρτρα. Τον είδαμε ματωμένο» είπε ο Τούχελ.

Στη διάρκεια της δίκης οι Σβεν Μπέντερ, Μαρσέλ Σμέρτσερ και Ρόμαν Βάιντενφέλερ επιβεβιώσαν όσα είπε ο πρώην προπονητής τους.

To Top