Τούχελ: «Η Τσέλσι θα συνεχίσει να παλεύει σκληρά»

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει με επαγγελματικό τρόπο, τους περιορισμούς της βρετανικής κυβέρνησης στις δραστηριότητές της.

Οι Μπλε ετοιμάζονται για τη ρεβάνς με τη Λιλ στο πλαίσιο της φάση των «16» του Champions League.

Ο Τούχελ είπε ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης χρειάστηκε να κάνουν προσαρμογές στον αριθμό του προσωπικού που ταξιδεύει και θα μείνει στη Λιλ για τον αγώνα, σημειώνοντας ότι τέτοιες συζητήσεις δεν είχαν γίνει ποτέ πριν.

«Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Υπάρχουν νέα πράγματα για να μιλήσουμε, όπως το πώς να φτάσουμε στα παιχνίδια», είπε σήμερα ο Τούχελ στους δημοσιογράφους, παραμονή της ρεβάνς στη Γαλλία, με την Τσέλσι να έχει νικήσει με σκορ 2- 0 στο πρώτο παιχνίδι.

«Έχουμε ένα πλαίσιο για να πάμε στη Λιλ και να παίξουμε στη Λιλ. Δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες. Όσο έχουμε φανέλες, όσο είμαστε ζωντανοί, θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παλεύουμε σκληρά για την επιτυχία μας. Το οφείλουμε στους ανθρώπους που μας στηρίζουν. Φυσικά, είμαστε στο επίκεντρο αλλά αυτό είναι δική μας ευθύνη», πρόσθεσε ο Τούχελ.

«Χρειάζεται να έρθει ένας νέος ιδιοκτήτης, πρέπει να εγκριθεί και στη συνέχεια να του επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού συλλόγου. Στη συνέχεια, μπορούμε να το συζητήσουμε, εάν είναι απαραίτητο», είπε ο πολύπειρος κόουτς.

«Υπάρχει μια διαδικασία για το πώς γίνεσαι ιδιοκτήτης σε αυτό το πρωτάθλημα. Δεν το σκέφτομαι πολύ που είμαι η φωνή του συλλόγου. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής, να σας δώσω μια εικόνα και να σας δώσω πληροφορίες από την καρδιά του προπονητή. Αυτό προσπαθώ και στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε», ολοκλήρωσε ο Γερμανός.

To Top