Τούχελ: Πιθανός επόμενος σταθμός η Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρει το «Athletic»

Ο Τόμας Τούχελ κυκλοφορεί ελεύθερος και χωρίς βιασύνη να υπογράψει σε άλλον σύλλογο μετά το «διαζύγιο» με την Τσέλσι, αποτελώντας σύμφωνα με την «Athletic» τον πιθανό διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Μετά από ενάμιση χρόνο στην Τσέλσι, ο Τόμας Τούχελ αποτελεί παρελθόν, δηλώνοντας συντετριμμένος για αυτή την εξέλιξη και ρίχνοντας έτσι το βάρος της απόφασης αποκλειστικά στον νέο ιδιοκτήτη των Μπλε, Τοντ Μπόελι. Το όνομα του Γερμανού τεχνικού, όμως, παραμένει ανεπηρέαστο στην ελίτ των προπονητών παγκοσμίως, κάτι που του εγγυάται πως θα δεχθεί αρκετές προτάσεις στο εγγύς μέλλον από το κορυφαίο επίπεδο.

Και μπορεί ο ίδιος να μη βιάζεται για το επόμενο βήμα, αλλά τα αγγλικά Μέσα έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνουν τον επικρατέστερο προορισμό του, ο οποίος σχεδόν σίγουρα θα είναι εκτός Νησιού. Το «Athletic», μάλιστα, το πήγε λίγο παραπέρα στο αφιέρωμά του με τίτλο «Μετά την απόλυση από την Τσέλσι, τι ακολουθεί για τον Τόμας Τούχελ», παρουσιάζοντάς τον ως πιθανό διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα, το βρετανικό Μέσο εστιάζει στην πιθανότητα πρόωρης αποχώρησης του Ιταλού τεχνικού (δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024), ο οποίος είχε δηλώσει πρόσφατα πως θα αποσυρθεί μετά τη δεύτερη περιπέτεια στους Μερένγκες. Αν αποφασίσει ότι είναι «χορτάτος» το ερχόμενο καλοκαίρι, τότε η διοίκηση των Μαδριλένων ενδέχεται να στραφεί στον πρώην τεχνικό των Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ, ποντάροντας σε μια ολιστική αλλαγή φιλοσοφίας και management, μια και ο Γερμανός coach διαφέρει εκ διαμέτρου προπονητικά με τον «Καρλέτο».

«Έχει δείξει πως προσαρμόζεται επαρκώς σε διάφορα στυλ παιχνιδιού και project ομάδων, αλλά η λογική λέει πως θα ήταν χαρούμενος με μία ομάδα που μονοπωλεί την κατοχή της μπάλας», ήταν το σχόλιο του εν λόγω άρθρου στο έγκυρο «Athletic» και πλέον μένει να δούμε αν θα αποδειχθεί προφητικό για την επόμενη σελίδα του 49χρονου coach.

To Top