Τούχελ: «Πρέπει να υπεραποδώσουμε για να φτάσουμε Σίτι και Λίβερπουλ»

Ο Τόμας Τούχελ πιστεύει ότι η επιθετική γραμμή της Τσέλσι πρέπει να «υπεραποδώσει» την επόμενη σεζόν, προκειμένου οι Λονδρέζοι να έχουν ελπίδες ότι θα μπορέσουν να «πιάσουν» τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ στην Premier League.

Οι «μπλε» δεν ήταν τόσο αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα -σε σχέση με τους «σίτιζενς» και τους «ρεντς»- στο εφετινό πρωτάθλημα και θα τερματίσουν τρίτοι στη βαθμολογία, με τον μέσο Μέισον Μάουντ να είναι ο μόνος παίκτης που έφτασε φέτος σε διψήφιο αριθμό τερμάτων (11).

Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε ενόψει του τελευταίου αγώνα πρωταθληματος με τη Γουότφορντ: «Εάν μείνουμε με αυτούς τους παίκτες, τότε θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε με αυτούς τους παίκτες. Πρέπει να παράγουμε περισσότερους αριθμούς, επειδή οι αριθμοί από τους επιθετικούς παίκτες μας δεν μάς επιτρέπουν να υπεραποδώσουμε. Δεν δείχνω με το δάχτυλο, αλλά χρειαζόμαστε υπεραπόδοση από όλους και δεν είναι υπεραπόδοση αν έχουμε μόνο μονοψήφια νούμερα σε γκολ και ασίστ».

Ο Γερμανός άφησε υπονοούμενα για μεταγραφική ενίσχυση στην επίθεση το καλοκαίρι, αλλά πρόσθεσε ότι τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα, λόγω των κυρώσεων που επέβαλε η βρετανική κυβέρνηση στο σύλλογο, μετά την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία. Αυτές οι κυρώσεις θα αρθούν μόλις αναλάβουν οι νέοι ιδιοκτήτες, μια κοινοπραξία της οποίας ηγείται ο συνιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Ντότζερς, Τοντ Μπέλι, αφού πρώτα δώσουν την έγκρισή τους η βρετανική κυβέρνηση και η Premier League.

«Είναι αναγκαίο να φέρουμε περισσότερους επιθετικούς παίκτες γύρω από την περιοχή για να δημιουργήσουμε περισσότερους περισπασμούς, για να δημιουργήσουμε περισσότερο χώρο ο ένας για τον άλλο; Θα κάνουμε αυτή την ερώτηση» είπε ο Τούχελ και συμπλήρωσε: «Αργήσαμε, γιατί άλλοι σύλλογοι μπορούν να πάρουν παίκτες. Πρέπει να είμαστε γρήγοροι και έξυπνοι, μόλις αρθούν οι κυρώσεις… Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε».

To Top