Τούχελ: «Όσο έχουμε φανέλες και πούλμαν, θα είμαστε παρόντες»

Με τους τρείς βαθμούς έφυγε το βράδυ της Πέμπτης (10/3) από το Νόριτς η Τσέλσι που επικράτησε με 3-1, με τον τεχνικό της ομάδας, Τόμας Τούχελ, να δίνει τα εύσημα στους παίκτες τους που κατάφεραν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι, παρά τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στον σύλλογο.

Νωρίτερα την ίδια μέρα η βρετανική κυβέρνηση σε συνέχεια των κυρώσεων που επέβαλε στον ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ανακοίνωσε πως ο σύλλογος θα μπορέσει να ολοκληρώσει την σεζόν, ωστόσο χωρίς να μπορούν να πουλήσουν και να αγοράσουν παίκτες ή να ανανεώσουν συμβόλαια.

Μετά το τέλος του αγώνας ο Τόμας Τούχελ μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν, ενώ τόνισε πως όσο έχουν ακόμα μια φανέλα για να αγωνιστούν και ένα πούλμαν να του πηγαίνει στα γήπεδα που πρέπει να τους πηγαίνει, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται.

«Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν είχα αμφιβολίες, αλλά είχα και μεγάλη εμπιστοσύνη. Σε δύσκολες συνθήκες πήραμε πολλά αποτελέσματα και είχαμε καλές εμφανίσεις, ώστε να μπορούμε να εμπιστευτούμε την νοοτροπία μας και την κουλτούρα του συλλόγου.

To Top