ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το άγνωστο… κιτρινόμαυρο παρελθόν του Χιντασέλι! Όταν πρωτοφόρεσε το “θεό του πολέμου” στο στήθος! (photos)

Η μοίρα παίζει πολλές φορές περίεργα παιχνίδια. Αυτό το έχει συνειδητοποιήσει ο Αλέξανδρος Χιντασέλι, ο οποίος από τον Άρη Πλατανιάς και με ενδιάμεση στάση τη Δόξα Δράμας, μεταγράφηκε το καλοκαίρι στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Η εφημερίδα “Μακεδονία” είχε αφιέρωμα στον Χιντασέλι και φωτογραφίες με τα… κιτρινόμαυρα και το σήμα του Άρη!

Διαβάστε σχετικά:

“Τα κιτρινόμαυρα τα είχε φορέσει 21χρονος επιθετικός πριν μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κάνοντας το αγροτικό του στον Άρη Πλατανιάς, που  ήταν μία από τις συνεργαζόμενες ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης επί πρώην προέδρου Λάμπρου Σκόρδα και μάλιστα είχε προταθεί να αποκτηθεί!

Μία συνεργασία που δεν προχώρησε τότε, αλλά ο Χιντασέλι κατέληξε στους κίτρινους με αρκετά χρόνια καθυστέρησης και την Κυριακή υποδέχεται τους πρώην συμπαίκτες του. «Νιώθω περίεργα γιατί θα αγωνιστώ κόντρα στην ομάδα που ανδρώθηκα και οφείλω πάρα πολλά», ομολόγησε ο επιθετικός των κίτρινων στη «Μακεδονία» και εξηγεί τους λόγους:

«Πρώτη φορά θα αντιμετωπίσω ως αντίπαλος τους πρώην συμπαίκτες μου, αλλά η φιλία θα μείνει εκτός γηπέδου στο διάστημα του αγώνα και όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλό της ομάδας μας».
Μία αναμέτρηση που δεν πρόκειται να χάσει η οικογένεια του, καθότι παίζουν οι δύο ομάδες με τις οποίες συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό. Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιον θα υποστηρίζουν; «Η απάντηση είναι προφανής. Μαζί μου! Θέλουν να είμαι χαρούμενος κι αυτό θα γίνει μόνο αν νικήσει η ομάδα της οποίας είμαι μέλος», είπε ο Χινατσέλι που εκτός από τους δικούς του ανθρώπους θα συναντήσει και συμπαίκτες του στο γήπεδο:

«Με αρκετά παιδιά έχουμε κοινή πορεία και η φιλία μας είναι παντοτινή. Μιλάμε πλέον μέσω τηλεφώνου γιατί δεν είμαι στη Δράμα και φυσικά η πλακίτσα δεν λείπει από τις συζητήσεις μας για το μεταξύ μας παιχνίδι. Μέχρι εκεί…».

Το ξεκίνημα του είναι εξαιρετικό, καθώς ήδη έχει πετύχει δύο γκολ με τελευταίο αυτό στο κύπελλο με την Καστοριά, ενώ είχε προηγηθεί το παρθενικό με τον Εθνικό Αγιονερίου. «Είμαι χαρούμενος που σκοράρω αν και μπήκα και στα δύο παιχνίδια ως αλλαγή, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα», τονίζει ο 21χρονος επιθετικός και εκφράζει τη σιγουριά του ότι ο Άρης θα κερδίσει την άνοδο:

«Χάσαμε έδαφος από τα άτυχα αποτελέσματα, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους με τη βοήθεια του κόσμου και η ομάδα στο τέλος θα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

 

 

To Top