Το άγχος για την ομάδα, αλλά και για τους κολλητούς

Είναι γνωστό ότι ο Άρης εκτός από ομάδα αποτελεί πλέον μια οικογένεια για κάθε ποδοσφαιριστή των «κίτρινων». Ειδικά τη φετινή χρονιά που ο μέσος όρος ηλικίας έχει μειωθεί αρκετά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πια… χάσμα γενεών, οι σχέσεις μεταξύ των παικτών έχουν γίνει κάτι σαν αδελφικές.

Τρεις ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικιών, που δεν έδωσαν το «παρών» στην αναμέτρηση της Λιβαδειάς, ο καθένας για διαφορετικό λόγο, παρακολούθησαν το χθεσινό ματς από τηλεοράσεως όντας εμφανώς αγχωμένοι μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Οι Κώστας Καζναφέρης, Μανώλης Παπαστεριανός και Ανδρέας Ηρακλής, που λόγω αποβολής και τραυματισμών αντίστοιχα δεν είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στη Βοιωτία, βίωσαν αρκετά έντονα τον αγώνα με τους «πράσινους», έχοντας την προσοχή στραμμένη στους κολλητούς τους, που έδιναν τον προσωπικό τους αγώνα ώστε να μπορέσει ο Άρης να αποχωρήσει από το γήπεδο με έναν βαθμό.

Μάρκος Βελλίδης και Κώστας Καζναφέρης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Κώστας Καπετάνος και Μανώλης Παπαστεριανός, Νίκος Παντίδος και Ανδρέας Ηρακλής, είναι μερικές από τις φιλίες που ξεχωρίζουν στο φετινό Άρη, και που συμβάλλουν στο να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία εντός αγωνιστικού χώρου, μια και ο ένας γνωρίζει πολύ καλά τον άλλο.

 

 

 

To Top