“Το άγχος το έχει ο Άρης…”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής και πολλών ακόμα ομάδων της Σούπερ Λιγκ, Ηλίας Σολάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας για το αυριανό ματς της άλλοτε ομάδας του με τον Άρη.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

 

Ένα απόσπασμα των όσων δήλωσε:

“Μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας για την Παναχαϊκή, ήρθε ο καιρός να παίξει τέτοια μεγάλα ματς όπως αυτό με τον Άρη την Κυριακή. Θυμίζει παλιές εποχές και σίγουρα η Παναχαϊκή θα έχει τον κόσμο της που μετά από χρόνια δίνει βροντερό παρών όπως βλέπω και παρακολουθώ.

Εγώ παλαιότερα είχα μία πολύ καλή τριετία (1998-2001) στην Παναχαϊκή, είχαμε κερδίσει τότε και τον Άρη με 4-1 και γενικά πηγαίναμε καλά. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι που έρχεται, νομίζω ότι ο Άρης έχει την πίεση, έχει την άνοδο ως αυτοσκοπό, ο κόσμος του περιμένει την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ.

Η Παναχαϊκή είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, νεανική, με οργάνωση, πειθαρχία, οικονομική ευχέρεια και νομίζω ότι αυτά που έχει σχεδιάσει θα τα πετύχει. Έχεις όμως ομάδα ανταγωνιστική, με πολλά τρεξίματα και παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Για κάθε ποδοσφαιριστή επαγγελματία, υπάρχει η πίεση.

Οι παίκτες της Παναχαϊκής θα έχουν πίεση, αλλά όχι μεγάλη, ίσα ίσα όταν παίζουν με μία ομάδα σαν τον Άρη, θα θέλουν να είναι καλύτεροι. Πρέπει να το ευχαριστηθούν και η Αγυιά όταν έχει κόσμο, είναι ένα φανταστικό γήπεδο, με εκπληκτική ατμόσφαιρα”.

To Top