ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το “άνοιγμα” πρέπει πρώτα να γίνει από τον Λάσκαρη και την ΚΑΕ, μετά από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο

Εφόσον η χθεσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ για έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της, θεωρείται από τους ανθρώπους της “άνοιγμα” προς τον κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ασχοληθεί με τον Άρη να… εμφανιστεί, ακριβώς το ίδιο θα πρέπει να συμβεί και με τις προθέσεις της ιδιοκτησίας.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Προφανώς και η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα σημείο, που δύσκολα μπορεί να υπάρχει… γυρισμός. Ο μπασκετικός Άρης θα κληθεί να αλλάξει σε ιδιοκτησιακό, διοικητικό επίπεδο, ο χρόνος θα δείξει πότε θα συμβεί αυτό, αλλά μοιάζει αναπόφευκτο (και προφανώς αναγκαίο).

Το θέμα δεν είναι, όμως, να εμφανιστούν οι… ενδιαφερόμενοι και να καταθέσουν προτάσεις. Το βασικό θέμα είναι να αποκαλύψει ο Νίκος Λάσκαρης τις προθέσεις του για την ομάδα, για τις μετοχές, για τα περασμένη χρέη, για τις δικές του οφειλές προς δημόσιο και τρίτους.

Το PRESSARIS κατ’ επανάληψη έχει υπογραμμίσει πως όλα – είτε καλά, είτε άσχημα – αρχίζουν και τελειώνουν στο Νίκο Λάσκαρη. Αυτός είναι που θα προκαλέσει εξελίξεις, αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και θα πρέπει αυτός να πάρει αποφάσεις. Δίνει την ομάδα; Δίνει το μάνατζμεντ; Δίνει τις μετοχές; Καλύπτει τα χρέη που έκανε; Κι αν ναι όλα ή μέρος αυτών;

Όλα αυτά θα πρέπει να απαντηθούν από την πλευρά Λάσκαρη πριν ενδιαφερθεί ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος υπάρχει.

To Top