Το Άρης-Αστέρας Τρίπολης με τα… μάτια της Super League

Η Super League 1 κάνει την δική της αναφορά στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά:

Σημείο καμπής δείχνει να είναι το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν πάρει μπροστά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μετά το βαθμό που πήρε στη Νέα Σμύρνη και τον κράτησε στις παρυφές της εξάδας της βαθμολογίας, ο Άρης γυρίζει στην έδρα του με στόχο τη νίκη. Με την άφιξη του Γερμανού Μίκαελ Ένινγκ ο Άρης έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία, παίρνοντας επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια, ενώ στους πρώτους έξι αγώνες είχε μόλις πέντε βαθμούς.

Απέναντι του θα βρεθεί ο Αστέρας Τρίπολης, με την ίδια ακριβώς συγκομιδή στα τρία  τελευταία παιχνίδια, δύο νίκες και μια ισοπαλία. Και αυτός πήρε επτά βαθμούς, ωστόσο στα έξι πρώτα είχε μόλις τρεις! Μια τρίτη επιτυχία εκτός έδρας θα ανεβάσει ακόμα ψηλότερα τον Αστέρα, που έχει σκοράρει και στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, μετά την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Αστέρας που σκοράρει τακτικά. Σε οκτώ επίσης παιχνίδια του έχει σκοράρει και ο Άρης, με μοναδική εξαίρεση του παιχνίδι στο Βόλο στην 2η αγωνιστική. Μάλιστα ο Άρης έχει πετύχει επτά γκολ στην έδρα του μόνο στο πρώτο ημίχρονο, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα, αφού ακολουθούν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος με έξι γκολ.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντίπαλες σε οκτώ σεζόν στη Super League. Ποτέ δεν έχουν κάνει και οι δύο νίκη στην ίδια σεζόν. Σε τέσσερις περιπτώσεις η μια από τις δύο ομάδες κέρδισε και τα δύο παιχνίδια. Σε τρεις σεζόν είχαν μια ισοπαλία στα δύο παιχνίδια και άλλη μια είχαν δύο ισοπαλίες.

Ο Άρης κέρδισε τα δύο παιχνίδια της περασμένης σεζόν, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ, ενώ σημείωσε πέντε. Είναι αήττητος σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος και αν προσθέσουμε και ένα Κυπέλλου γίνονται επτά. Από αυτά ο Άρης έχει κερδίσει τα τρία, ενώ άλλα τέσσερα έληξαν ισόπαλα, μεταξύ αυτών και του Κυπέλλου.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε για τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2012 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με διακοπή του αγώνα. Ο Αστέρας προηγείτο 1-0 με τον Σέρνα από το 35’ και στο 43’ ο αγώνας διακόπηκε υπέρ του.

Η ιστορία
Νίκες Άρη: 6

Ισοπαλίες: 5

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 5

Με γηπεδούχο τον Άρη
Νίκες Άρη: 4

Ισοπαλίες: 2

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 2

Πέρσι
30.09.2018: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-0
(87’ πέναλτι Γιουνές, 90’ σουτ Ματέο Γκαρσία)

To Top