Το Άρης-Γιάννινα με την “ματιά” της Σούπερ λίγκας

Το Άρης-Γιάννινα με την “ματιά” της Σούπερ λίγκας, μέσα από την αναφορά που έκανε το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά:

Η πρόσφατη ιστορία των αγώνων του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα χαρακτηρίζεται από μικρά σκορ και κλειστά παιχνίδια. Ο ΠΑΣ είναι αήττητος στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια με τέσσερις μάλιστα νίκες.

Αυτή που πέτυχε στις 17 Νοεμβρίου 2012 με 2-1 (54’ σουτ Γιαννιώτας – 12’ σουτ Ίλιτς, 28’ αυτογκόλ Ψυχογιός) είναι και η μοναδική στην ιστορία επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το παιχνίδι στον πάγκο του Άρη ήταν ο Νίκος Πασιαλής, που τίμησε και τις δύο φανέλες.

Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ και τη σύνθεση, ο Άρης πέτυχε σημαντική νίκη στην Ξάνθη την Πέμπτη, που του έδωσε ώθηση στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης. Στο γήπεδό του έχει τέσσερις νίκες, όλες επί ομάδων της περιφέρειας. Μοναδική που απέφυγε την ήττα ήταν ο Παναιτωλικός, που νίκησε.

Ο ΠΑΣ ψάχνει για βαθμούς. Μπορεί να έχει δύσκολο πρόγραμμα τελευταία, αλλά και μια επιτυχία εκτός έδρας ανεβάζει το ηθικό. Και έχει να νικήσει από τις 15 Σεπτέμβρη, όταν επικράτησε του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, μοναδική νίκη του εκτός και μοναδικοί του βαθμοί. Στην Τούμπα αν και πάλεψε, έφτασε τις οκτώ ήττες σε εννέα παιχνίδια.

Η ιστορία

Νίκες Άρη: 18

Ισοπαλίες: 10

Νίκες ΠΑΣ: 11

 

Με γηπεδούχο τον Άρη

Νίκες Άρη: 13

Ισοπαλίες: 5

Νίκες ΠΑΣ: 1

 

Στον πρώτο γύρο

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018, 20.30

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 1-0

(65′ αυτογκόλ Δεληζήσης)”.

To Top