Το Άρης – Παναθηναϊκός μαγνητίζει τα βλέμματα της 22ης αγωνιστικής της Super League

Το παιχνίδι Άρης – Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της Stoiximan Super League (20:00 Novasports Prime).

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 48 βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες 61 φορές κατά το παρελθόν, με γηπεδούχους τους «κίτρινους». Το «τριφύλλι» μετράει 22 νίκες, ο Άρης 20 και 19 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 63-58 υπέρ των «πράσινων».

Νωρίτερα, στις 16:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Βόλου ΝΠΣ με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 32 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται έβδομη θέση με 25 βαθμούς, έχοντας ένας ματς λιγότερο, καθώς δεν έχει αποφασιστεί ακόμα η τύχη της εντός έδρας αναμέτρησής τους, με την ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές κατά το παρελθόν στον Βόλο και μετρούν από δυο νίκες. Επίσης, ένα ματς έληξε ισόπαλο, ενώ τα γκολ είναι 9-7 υπέρ των γηπεδούχων.

To Top