Το “έγκλημα” με την μπλε κάρτα του Νάτσο Γκαρσία δεν είχε τιμωρία!

Μέσα στο μπαράζ των δηλώσεων που έσπευσαν γνωστοί, ειδικοί και μη να κάνουν (και) τη σημερινή μέρα κι ενώ ο Άρης ψυχορραγεί, προσπαθώντας να ανακτήσει τις στοιχειώδεις ζωτικές του λειτουργίες, μια δήλωση του Αργύρη Λίβα πέρασε στα ψιλά, αν και καταδεικνύει ένα από τα πολλά “εγκλήματα” που έγιναν και δεν υπήρξε τιμωρία.

Πρόκειται για μια εξόχως χαρακτηριστική περίπτωση. Για την… ιστορία ο Άρης κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών από τον Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος διεκδικεί 750.000 ευρώ (απόρροια και του παχυλού πενταετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει τα προηγούμενα χρόνια επί διοίκησης Σκόρδα). Ποιο ήταν το… πολλαπλό “έγκλημα”:

1. Επί διοίκησης Αθανασιάδη, ο παίκτης δόθηκε δανεικός σε Ανόρθωση και Μπολιβάρ, αλλά οι “υπεύθυνοι” της ΠΑΕ… ξέχασαν να ζητήσουν την μπλε κάρτα του! Ο Άρης στερήθηκε πολύτιμες υπηρεσίες και ο παχυλός μισθός του “έτρεχε” του καλού καιρού. Δεν άνοιξε… μύτη. Κανείς δεν πλήρωσε την ευθύνη, το τραγικό λάθος. Για τον Άρη ψιλά γράμματα.

2. Ο παίκτης ήθελε να παίξει, αλλά κανείς δεν του… εξηγούσε το γιατί! Ήταν τότε που εκπορεύονταν από την Αλκμήνης ότι ο Νάτσο είναι “απλά τραυματίας”! Αγωνιστική ζημιά και στον ίδιο και κυρίως στην ομάδα, η οποία θα μπορούσε να είχε διαφορετική τύχη στο γήπεδο, με την παρουσία του Βολιβιανού.

3. Και μέσα σε όλα αυτά, αντί για χρήματα έδιναν υποσχέσεις, σφίγγοντας ακόμη πιο σφιχτά μέχρι και σήμερα τη θηλιά γύρω από τον σύλλογο…

Κανείς φυσικά από τους “υπεύθυνους” δεν τιμωρήθηκε, η ιστορία για κάποιους μπορεί να ξεχάστηκε ελαφρά τη καρδία, αλλά σήμερα ανάμεσα στ’ άλλα η υπόθεση Γκαρσία αποτελεί ένα ακόμη δύσβατο βουνό στην προσπάθεια επιβίωσης του Άρη!

Οι δηλώσεις του Λίβα σχετικά με το θέμα:

“Μπορώ να μιλήσω με συγκεκριμένα περιστατικά ορισμένοι και κάποιοι θα ντρέπονται να βγουν στη Θεσσαλονίκη. Ο Νάτσο Γκαρσία διεκδικεί 750.000 ευρώ μη δεδουλευμένα. Η πρώτη αντίδραση είναι πως κάνει λάθος και όλα τα σχετικά. Όμως, όταν ο Άρης τον επανέφερε στην ομάδα μετά από δανεισμό, ξέχασε να ζητήσει τη μπλε κάρτα! Ο παίκτης ήταν στην ομάδα και δεν έπαιζε χωρίς να ευθύνεται αυτός.

Στη συνέχεια, τον παρακαλούσαν να μην κάνει προσφυγή και του έδιναν διαρκώς υποσχέσεις. Απλά, τον κρατούσαν στην ομάδα και του έκαναν και οικονομική αλλά και αγωνιστική ζημιά. Τι μπορεί να κάνει τώρα ο Γκαρσία;

Τι θα έκανε ο καθένας αν είχε περάσει όλα αυτά; Έχουν δοθεί τέσσερις αναβολές και πάνε και για την πέμπτη! Ο Ρονάλντο Γκιάρο δέχθηκε ‘κούρεμα’ στα δεδουλευμένα του και δεν πήρε ευρώ. Τίποτα”. 

To Top