«Το έκανα για τον γιo μου» (video)

Ηταν, αναμφίβολα, η (ξεχωριστή) εικόνα των τελευταίων αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης Χιλής – Αργεντινής, όπου η «Αλμπισελέστε» καπάρωσε μισό εισιτήριο για την Βραζιλία με νίκη 2-1 (με γκολ των Λιονέλ Μέσι και Γονσάλο Ιγουαΐν), ο Παραγουανός βοηθός διαιτητή Νικολάς Γιεγκρός, ζήτησε από τον Λέο να φωτογραφηθεί μαζί του!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ το δέχθηκε με μια μικρή έκπληξη, αλλά το βίντεο και η φωτογραφία έκαναν τον γύρο του κόσμου, αφού δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, ειδικά στο υψηλότερο επίπεδο, να βλέπουμε τέτοιες… πρωτοβουλίες από διαιτητές και βοηθούς.

 «Ζήτησα από τον Μέσι αυτή την φωτογραφία, γιατί ο υιός μου είναι φανατικός θαυμαστής του και είχα την ευκαιρία να το κάνω» εξήγησε ο Γιεγκρός, ο οποίος ζήτησε από τους Χιλιανούς φιλάθλους να μην θυμώσουν μαζί του επειδή φωτογραφήθηκε με τον «δήμιο» τους.

«Εχω πολλές φωτογραφίες με ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω γιατί συζητήθηκε τόσο, γιατί έβγαλα φωτογραφία και με τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος επίσης είναι διεθνές είδωλο, και όχι λιγότερο από τον Μέσι (χωρίς σχόλιο…). Οι διαιτητές είμαστε μέρος του ποδοσφαίρου και δεν βλέπω γιατί πρέπει να είναι πρόβλημα αυτό» συνέχισε ο Παραγουανός βοηθός, ο οποίος στο συγκεκριμένο ματς έβαζε τέλος σε 26 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα. Και επέλεξε να το γιορτάσει φωτογραφισμένος δίπλα στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου.

 

Πηγή: sentragoal

To Top