ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το έκανε όπως ο Άρης: Η Λεβερκούζεν πέταξε εκτός Ευρώπης την Ατλέτικο απ’ τη φάση των ομίλων

Ο Σιμεόνε και η ομάδα του γράφουν αρνητική ιστορία με τον φετινό αποκλεισμό τους από την φάση των ομίλων του Champion League ως ουραγοί του ομίλου.

Η Ατλέτικο ηττήθηκε με 2-1 από την Πόρτο και σε συνδυασμό με την λευκή ισοπαλία της Λεβερκούζεν με την Μπριζ, άφησε τους ροχιμπλάνκος εκτός Ευρώπης.

Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο ήταν τη σεζόν 2010-2011 που οι ροχιμπλάνκος έμειναν εκτός Europa League από το Δεκέμβρη. Μάλιστα εκείνη την χρονιά η Ατλέτικο του Κίκε Φλόρεθ ξεκίνησε τη διοργάνωση όντας κάτοχος του τροπαίου αλλά τερμάτισε τρίτη στον όμιλο του Europa League.

Ο Άρης του Κόκε με καθοδηγητή τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ την πλήγωσε δύο φορές κερδίζοντας την και στο Κλεάνθης Βικελίδης και στο Βιθέντε Καλντερόν σε μια μυθική βραδιά των κιτρινόμαυρων στη Μαδρίτη.

Συνθέσεις:

ΠΟΡΤΟ: Κόστα, Πεπέ (89′ Κονσεϊσάο), Καρδόσο, Μαρκάνο, Σανούσι (53′ Βέντελ), Οτάβιο (89′ Μπόρζες), Γκρούγιτς, Εουστάκιο, Γκαλένο (89′ Φόλια), Εβανίλσον (81′ Μαρτίνεθ), Ταρεμί

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Μαντάβα, Μολίνα, Ντε Πολ, Βιτσέλ, Σαούλ (60′ Καράσκο), Κορέα (85′ Μπάριος), Γκριεζμάν, Φέλιξ (61′ Κούνια)

To Top