ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “έμφραγμα” στο 93΄, η… συγγνώμη και το ξέσπασμα του Μπάγεβιτς! (video)

Άρης και Απόλλων Καλαμαριάς έδωσαν το τελευταίο τους επίσημο παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, τον Ιανουάριο του 2008, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2.

Ο Αρης προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Βλάνταν Ιβιτς (29′, 45′), ενώ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς είχε μειώσει ο Μπρίτο στο 62′.Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Άρης θα έπαιρνε τη νίκη, ο Μπούσι είχε διαφορετική άποψη. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κόλτσης έκανε σέντρα από τ’ αριστερά, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Άρη ολιγώρησε και ο Μπούσι με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Χαλκιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Αρης (Ν. Μπάγεβιτς): Xαλκιάς, Βανγκέλι, Μάρκο Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Γιάχιτς, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Ιβιτς, Σανσόν (79′ Χαβίτο), Κάλβο (73′ Σιστόν), Κόκε (89′ Πρίττας).

Απ. Καλαμαριάς (Μ. Κατσαβάκης): Κόβατς, Μπούσι, Μουράφσκι (46′ Ουέλινγκτον), Γαλανόπουλος, Φαβάλι, Κόλτσης, Σαρακατσάνος, Βέλα Τζούνιορ (88′ Σπυριδάκης), Παπαδόπουλος, Μπρίτο (80′ Γιάννου), Καραλιόπουλος.
Δείτε στα βίντεο που ακολουθεί το ξέσπασμα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς στη συνέντευξη τύπου, αλλά και το πως διαμορφώθηκε το τελικό 2-2…

 

To Top