ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το έπος της Περούτζια δείχνει τον δρόμο της “αναγέννησης”! (videos)

Πέρασαν ακριβώς 36 χρόνια από την μέρα που ο Άρης έβαζε την υπογραφή του σε έναν από τους μεγαλύτερους άθλους του ελληνικού ποδοσφαίρου! Οι «κίτρινοι» καταργούσαν τη λογική και αποδείκνυαν ότι… τα θαύματα γίνονται στο ποδόσφαιρο, θριαμβεύοντας με 0-3 στην Ιταλία κόντρα στην πανίσχυρη, τότε, Περούτζια.

Η ομάδα του Πέπε Σασία ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει επί ιταλικού εδάφους. Από τον άθλο της 7ης Νοεμβρίου του 1979 μέχρι και σήμερα, μεσολάβησαν ανάλογες επιτυχίες, όπως η νίκη επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη που ήταν επίσης η πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας στην Ισπανία.

Το έπος της Περούτζια πάντα θα δείχνει τον δρόμο και ιδίως στη φετινή χρονιά-“Γολγοθάς”, στην οποία κόσμος και ομάδας οφείλουν να επιτύχουν την “αναγέννηση” του συλλόγου!

 

Περούτζια (Ιλάριο Καστανιέρ): Μαλίτσια, Νάπι (88’ Τακόνι), Τσεκαρίνι, Φρόζιο, Τζεκίνι, Νταλ Φιούμε, Μπάνι, Μπούτι, Ρόσι, Γκορέτι, Γκαλόνι.

ΑΡΗΣ (Πέπε Σασία): Παντζιαράς, Μόκαλης, Τζιφόπουλος, Κούης, Βένος, Φοιρός, Ζήνδρος (75’ Ζελίδης), Μπαλλής, Σεμερτζίδης (82’ Αλεξίου), Όλε, Βάγγης.

 

To Top