Το “ήρθα να παλέψω για την ανατροπή” δείχνει τον δρόμο…

«Δεν ήρθα στον Αρη για να φύγω, ήρθα για να παλέψω και να πετύχουμε την ανατροπή». Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Τάτου δείχνουν τον δρόμο για το πώς πρέπει να κινείται όλος ο Άρης σε αυτές τις δύσκολες ώρες, όπου η ομάδα βαδίζει στην κόψη του ξυραφιού.

Τα τελευταία δυο χρόνια, η αγωνιστική ατζέντα του Άρη, μοιραία άλλαξε. Η Ευρώπη, οι τελικοί κυπέλλου, πέρασαν στην άκρη. Λέξεις παραμονή και σωτηρία από ταμπού, έγιναν βίωμα των κίτρινων, σε έναν εφιάλτη που μοιάζει να στοιχειώνει το Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης ζει πλέον τις πιο δύσκολες στιγμές του, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να “πετύχει την ανατροπή” όπως δήλωσε και ο Τάτος.

Ο 24χρονος μέσος έχει συνδέσει το όνομά του, με την περσινή επιβίωση του Άρη, χαρακτηρίστηκε ο “ήρωας του Περιστερίου” και αν και φέτος δεν κατάφερε να δώσει ακόμη ούτε το 50% αυτών που πραγματικά μπορεί, με την τελευταία δημόσια τοποθέτησή του, φέρνει στο προσκήνιο το πώς πραγματικά καλείται να λειτουργήσει όλος ο σύλλογος αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Η επιβίωση θα έρθει μέσα από την κοινή μάχη, την κοινή προσπάθεια, το ένστικτο του νικητή. Τα λόγια αυτά δείχνουν το δρόμο. Πρέπει να “σκοράρουν” στο μυαλό και την καρδιά όλων, από τα αποδυτήρια μέχρι την τελευταία γωνιά του Κλεάνθης Βικελίδης.

Για να υπάρξει ο Άρης και στα 100 του χρόνια.

To Top