ΜΠΑΣΚΕΤ

Το αήττητο εντός έδρας σερί (6-0) του Άρη κόντρα στον Προμηθέα

Στη διαδρομή των επτά σεζόν στις οποίες συνυπήρξαν Άρης και Προμηθέας στη Basket League, οι έδρες διαδραμάτισαν πρωτεύοντα ρόλο αφού στο σύνολο των 13 αγώνων σημειώθηκαν μόνο δύο διπλά, αμφότερα από τον Άρη στην Πάτρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το αήττητο τους ως γηπεδούχοι απέναντι στον Προμηθέα με τα έξι παιχνίδια που έγιναν στη Θεσσαλονίκη –δεν πραγματοποιήθηκε εκείνο της σεζόν 2019-20- να μοιράζονται στα δύο. Στα τρία από αυτά ο Άρης  νίκησε με διαφορές 11-16 πόντων ενώ τα υπόλοιπα τρία κρίθηκαν υπέρ του με διαφορές 1-4 πόντων.

Τι έγινε στην περσινή σεζόν: Ο Άρης έφτασε με άνεση στην επικράτηση για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Προηγήθηκε με 11 στην πρώτη περίοδο (28-17), έφτασε τη διαφορά μέχρι τους 19, δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα και τελικά νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 ισοφαρίζοντας τη μεγαλύτερη διαφορά των εντός έδρας νικών του επί της αχαϊκής ομάδας (Νόα Χόρκλερ 19π, 3/4τρ, 7ρ, Τζανόντ Νότε 19π, 4ασ. – Τζο Τόμασον 16π, 4/6δ, 2/4τρ, Ντάστιν Χογκ 11π, 8ρ).

Συνοπτικά οι αριθμοί αυτών των αγώνων…

 

To Top