Το αήττητο του Μασάδο θέμα στην Πορτογαλία

Ο Μανουέλ Μασάδο έχει καταφέρει ένα σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα (εννιά συνολικά ο Άρης από τις 4 Ιανουαρίου). Μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες ο Άρης με τον Πορτογάλο στον πάγκο του και το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο στη χώρα του.

«Ο Άρης υπό τις οδηγίες του Μασάδο επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0 και συνεχίζει με αυτήν την νίκη αήττητος. Τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα ήταν στις 4 Ιανουαρίου από την Κέρκυρα» σημειώνει η «zerozero.pt».

«Ο Άρης του Μανουέλ Μασάδο πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και είναι τώρα στην 6η θέση. Ο Άρης πέτυχε μια μεγάλη ανάκαμψη με επικεφαλής τον προπονητή Πορτογάλοι που είναι αήττητος σε εννέα παιχνίδια. Και αυτό το Σάββατο κέρδισε με ένα από τον αμυντικό Λαζαρίδη» υπογραμμίζει το «maisfutebol.iol.pt» καταλήγοντας ότι: «Μια σημαντική νίκη εναντίον ενός αντιπάλου στη μάχη της Ευρώπης, την ΑΕΚ, η οποία είναι στην τέταρτη θέση με μόλις πέντε βαθμούς από την ομάδα της Θεσσαλονίκης».

Συνολικά, ο Τύπος της Πορτογαλίας υπογραμμίζει με έμφαση την πορεία ανάκαμψης των κίτρινων, δίνοντας έμφαση στη συμβολή του 57χρονου συμπατριώτη τους προπονητή.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

 

To Top