ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το αγωνιστικό “κέρδος” από τον δεύτερο ημιτελικό έχει ονοματεπώνυμο

Ο Άρης έχασε και τον δεύτερο ημιτελικό από τον Ολυμπιακό, παρουσίασε εντελέως διαφορετικό πρόσωπο όμως και αγωνιστικά το κέρδος του έχει ονοματεπώνυμο.

Από τέτοια παιχνίδια, που ο αντίπαλος είναι σαφώς ανώτερος δύο πράγματα μπορεί να ψάχνει μια ομάδα. Να παραμείνει ανταγωνιστική ως το τέλος, κάτι που έκανε ο Άρης και να μπορέσει να “κερδίσει” παίκτες. Ο Αντουάν Σκοτ είναι κέρδος από τον δεύτερο ημιτελικό.

Ο Αμερικανός για πρώτη φορά στα τέσσερα παιχνίδια που φόρεσε την φανέλα του Άρη κατάφερε με την απόδοσή του να έχει ρόλο μέσα στο παιχνίδι και σίγουρα έδειξε στον Δημήτρη Πρίφτη αλλά και τους συμπαίκτες του ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις σε συγκεκριμένα σημεία ενός αγώνα.

Χωρίς περιττές ενέργειες, χωρίς να εκβιάσει ούτε μία φάση σε 24 λεπτά ο Σκοτ έδειξε ότι στο μυαλό του τουλάχιστον έχει αφομοιώσει τον ρόλο του. Είναι δύσκολο να το κάνει μέσα στο παρκέ με απόλυτη συνέπεια διότι το παιδί έχει μάθει να κάνει κάτι άλλο, να έχει τη μπάλα στα χέρια του πολύ και να σκοράρει, όμως ερχόμενος στον Άρη δήλωσε ο ίδιος – κατά την άφιξή του – ότι θέλει να συμπληρώσει και όχι να μπερδέψει. Η δήλωση ήταν ενός αθλητή ώριμου και αυτή την εικόνα δείχνει ο Σκοτ και μέσα στο παρκέ.

Ευχής έργο είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να μπορέσει να παίξει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στην σειρά για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

To Top