Το αγωνιστικό πλάνο του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Σωτηρίου θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και οι Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης και Κοροβέσης στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά.

Οι Μεγιάδο, Νέιρα και Ναμπί θα συνθέσουν την τριπλέτα στα χαφ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ένιωσε τις προηγούμενες ημέρες ενοχλήσεις στον αυχένα, ωστόσο προπονούταν κανονικά και δύσκολα θα χάσει τη θέση του στους πρώτους «11».

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε Στάικος, Σακόρ και Βίκτορ βρίσκονται στις επάλξεις για να τον αντικαταστήσουν. Όποιος επιλεγεί, θα πάει δίπλα στον Μεγιάδο και ο Νέιρα θ’ ανέβει στο «10». Στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης θα παίξει ο Σεμέντο και στην κορυφή ο Φιγκεϊρέντο.

Το ερωτηματικό, έτσι, είναι ποιος θα καλύψει το κενό του τραυματία Τσιλιανίδη. Η λογική λέει Δημήτρης Μάνος. Από’ κει και πέρα, δεν είναι απίθανο να χρησιμοποιηθεί ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Στα «φτερά», βέβαια, υπάρχει και η λύση του Βαγγέλη Νοικοκυράκη.

To Top