Το αδιαχώρητο σε πάρτι μέχρι το πρωί στο ΑΠΘ, λουκέτο σε 15 μαγαζιά (video)

Το αδιαχώρητο σε πάρτι χθες βράδυ, που διοργανώθηκε μέσω Facebook μέσα στο ΑΠΘ, και κράτησε έως και σήμερα τα ξημερώματα!

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, χθες βράδυ διοργανώθηκε μέσω Facebook μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ένα ξέφρενο πάρτι, που κράτησε έως και σήμερα τα ξημερώματα. Ένα πάρτι, όμως, όπου συμμετείχαν δεκάδες φοιτητές, ξεφαντώνοντας, ο ένας πάνω στον άλλον…

«Λουκέτο» 15 ημερών επιβλήθηκε σε πέντε νυχτερινά καταστήματα σε Πειραιά, Κεραμικό και Γκάζι το βράδυ της Παρασκευής ενώ οι ιδιοκτήτες θα πληρώσουν και χρηματικό πρόστιμο.

Ο αριθμός των ατόμων που ήταν μέσα στα εν λόγω καταστήματα, ήταν πολύ περισσότερος από τον προβλεπόμενο ενώ γινόταν και χρήση της μπάρας παρά την απαγόρευση που ισχύει. Τα καταστήματα έκλεισαν επί τόπου και θα ανοίξουν ξανά μετά την παρέλευση του 15νθημέρου.

Σύμφωνα με την νέα κοινή υπουργική απόφαση, οι επιχειρήσεις που δεν τηρούν τα υγειονομικά μέτρα για τον κορωνοϊό, σφραγίζονται πλέον άμεσα, ακόμη και αν βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία έφεσης ή η προσβολής της σχετικής απόφασης.

Παπαθανάσης σε ΣΚΑΪ: Μηδενική ανοχή στους απείθαρχους

Αυστηρή προειδοποίηση στους «απείθαρχους» καταστηματάρχες, έστειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

«Υπήρχαν παραβάσεις σε 5 καταστήματα έκλεισαν για 15 ημέρες και με διοικητικά πρόστιμα και το μήνυμα είναι απλό: Μην δοκιμάσει κανείς να λειτουργήσει πέρα και έξω από τους κανόνες γιατί θα κλείσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

To Top