Το αδιαχώρητο στο κλειστό! Άνοιξε η Θύρα 3 για τον κόσμο, ξεκίνησε η διαδικασία! (photo)

Με κοινή ανακοίνωση που ανέβηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στα σάιτ των οργανωμένων οπαδών, Super3 και Ιερολοχίτες κάλεσαν τον κόσμο του Άρη στη Θύρα 3 για να παρθούν κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις. Σημειώθηκε το αδιαχώρητο στο κλειστό γήπεδο του Κλεάνθης Βικελίδης!

Η ανταπόκριση του κόσμου του Άρη ήταν σημαντική και άμεση σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο σύλλογος. Το ραντεβού των οπαδών ήταν για το κλειστό γήπεδο κάτω από τη Θύρα 3 του γηπέδου του Άρη, όμως σημειώθηκε το αδιαχώρητο από τους φίλους της ομάδας που ενώνουν την αγωνία τους για το “αύριο” της ίδιας τους της οικογένειας!

Μετά από αυτό αποφασίστηκε να ανοίξει η Θύρα 3 και να περάσει ο κόσμος στις κερκίδες, προκειμένου να ξεκινήσει η όποια διαδικασία! Λίγο μετά τις 8 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία με κομμένη την ανάσα!

Υπενθυμίζουμε την κοινή ανακοίνωση των οργανωμένων:

«Τα τελευταία τραγικά και ντροπιαστικά γεγονότα,που εκτυλίσσονται στην αγαπημένη μας ομάδα, με αποκορύφωμα το Σαββατιάτικο παιχνίδι-παρωδία με τον Πανθρακικό δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια.

Καλούμε όλο το Λαό του ΑΡΗ σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο κλειστό κάτω από την ΘΥΡΑ 3, για να ληφθούν κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις για την ύπαρξη και το μέλλον του αγαπημένου μας συλλόγου. Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία και επιτακτική».

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…


To Top