“Το αληθινό”, ένα μπλογκ που τσακίζει κόκκαλα!

Άλλο ένα εξαιρετικό μπλογκ από έναν οπαδό του Άρη δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο. Άλλο ένα μπλογκ που ξεδιπλώνει την φιλοσοφία του Αρειανού, την ιδέα του Συλλόγου.

“Το αληθινό”

Αν δεν είσαι ένας/μια από εμάς δε μπορείς να καταλάβεις. Δε μπορείς να νιώσεις το αίμα που κυλά καυτό, να δίνει ρυθμό σε κάθε ικμάδα του κορμιού σου, τα χτυπήματα του εγκεφάλου παρέα με αυτή της καρδιάς.

Τα μικρά σινιάλα ψυχής που δίνουν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσεις, να είσαι εκεί, παρόν όπου και αν σε χρειαστεί. Ακόμα και στις χειρότερες στιγμές, εκεί είναι που η ψυχή αυτή σου δίνει ορμή και θάρρος να αντέξεις και να ξεπεράσεις. Να πολεμήσεις, να αγωνιστείς και να βγεις νικητής.

Το να είσαι πιστός, αφοσιωμένος οπαδός μιας ατόφιας και αληθινής ιδέας, μιας ιδέας που στα παίρνει όλα αλλά σε πληρώνει σε αγάπη και πάθος. Σε τέτοιες ποσότητες που κάνεις πράγματα που αυτοί που είναι έξω από τη φάση δεν μπορούν να φανταστούν καν.

3-php

Ανάμεσα σε λόγια μεγάλα, υποσχέσεις και άλλα παρόμοια τυπικά, εμείς παραθέτουμε το αληθινό, το γνήσιο και ατόφιο. Το χρυσάφι που κρύβουμε βαθιά μέσα στην καρδιά μας και το προσφέρουμε απλόχερα με όλη μας την αγάπη. Σε όποιον το χρειάζεται, σε όποιον το νιώθει και το ζητά.

Αυτή είναι η αλήθεια μας. Λόγια δε χρειάζονται πολλά. Μόνο πράξεις αληθινές που μας κρατάνε όλους εμάς ακόμα πιο ζωντανούς.

Υ.Γ. Ούτε χορηγοί φαντάσματα, ούτε «χρυσοί» επενδυτές που πληρώνουν όσα όσα για πλυντήριο ιδεών.

Νιώστε… ΑΡΗΣ και ας σας λένε αλήτες…

To Top