ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το “αλμυρό” κασέ του Κρίστιανσεν και τα “θέλω” του για τον επόμενο σταθμό…

Το όνομα του Τόμας Κρίστιανσεν, βρίσκεται από χθες -όπως σας ενημερώσαμε- στην ατζέντα των ανθρώπων του Άρη και μάλιστα σε περίοπτη θέση για την διαδοχή του Πάκο Ερέρα, σε ότι αφορά πάντα τους προπονητές από το εξωτερικό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Δανός κόουτς με την ισπανική φιλοσοφία, είναι από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και απολύθηκε από τη Λιντς, χωρίς ομάδα παρότι είχε πολλές προτάσεις.

Το όνομά του έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες είχε πολλές προτάσεις από την Κύπρο. Όμως, για να επιστρέψει στη Μεγαλόνησο ο ίδιος ζητούσε περίπου 500.000 το χρόνο, όσο ακριβώς ήταν το συμβόλαιό του στη Λιντς.

Το θέμα με τον ίδιο, είναι πως δεν επιθυμεί την επιστροφή του στο κυπριακό πρωτάθλημα και θέλει να μπορέσει να βρει ομάδα είτε στην Αγγλία (δεύτερη κατηγορία), είτε στην Ισπανία στην οποία “έφτιαξε” το όνομά του ποδοσφαιρικά.

Όσο όμως μία τέτοια πρόταση δεν έρχεται τόσο θα πέφτει και το κασέ του Δανού, που θέλει να εργαστεί άμεσα σε πάγκο άλλης ομάδας, καθώς ήδη έχει μείνει αρκετά εκτός, σε μία εποχή που προπονητικά είχε φτάσει σε πολυ υψηλό επίπεδο, παρότι μόλις 45 ετών.

To Top