ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ανοιχτό μέτωπο των ανανεώσεων και ποιοι θα έχουν άμεσα το δικαίωμα να συζητούν με άλλες ομάδες

Στον Άρη εκτός των αγωνιστικών θεμάτων της ομάδας, αλλά και τις επικείμενες μεταγραφές, υπάρχει και το ανοιχτό μέτωπο των ανανεώσεων ορισμένων συμβολαίων που ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, δίνεται το δικαίωμα τον Ιανουάριο να συζητούν με όποια άλλη ομάδα εκφράσει ενδιαφέρον και το επιθυμήσουν οι ίδιοι…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ 15 συμβόλαια ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι με αρκετά εξ΄αυτών να ανήκουν σε ποδοσφαιριστές που είναι βασικοί αυτή τη στιγμή και κρίνονται από τους ιθύνοντες της ομάδας ως πολύτιμοι για το ρόστερ και μέλη του “κορμού” και για την επόμενη σεζόν.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν κινήσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και αν ο Άρης δεν κινηθεί άμεσα για νέο συμβόλαιο, τότε θα μπορούν σε περίπου δύο εβδομάδα από σήμερα να ξεκινήσουν επαφές και να συμφωνήσουν ακόμα και να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους από το καλοκαίρι και μετέπειτα.

Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται ανά θέση:

Τερματοφύλακες: Κουέστα (28), Τσιλιγγίρης (19)

Aμυντικοί: Βέλεθ (28), Σόουζα (27), Κόρχουτ (31), Μενέντεθ (28), Κωνσταντινίδης (25)

Μέσοι: Ματίγια (31), Μπα (25, δανεικός)

Επιθετικοί: Ντιγκινί (31), Λάρσον (32), Γκάμα (32), Ιντέγε (31), Διαμαντόπουλος (31), Τόνσο (30)

Το προηγούμενο διάστημα είχαν ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του Φραν Βέλεθ, δίχως μέχρι στιγμής να έχει καταλήξει η υπόθεση. Όπως ακριβώς είχε γίνει και παλαιότερα, πριν το καλοκαίρι με τον Χουλιάν Κουέστα.

H αλήθεια είναι πως οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας έχουν δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις για πολλούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο, οι ισορροπίες είναι λεπτές και οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν άμεσα, ώστε να υπάρξουν και οι κατάλληλες κινήσεις.

 

To Top