Το… αντίο του Αγκάνθο: «Όλα στραβά από την αρχή! Θεσσαλονίκη και φίλαθλοι του Άρη για πάντα στην καρδιά μου»

Οι τίτλοι του τέλους για τη συνεργασία του Άρη με τον Νταβίντ Αγκάνθο πέφτουν… Ο Ισπανός επιθετικός την Παρασκευή θα προπονηθεί για τελευταία φορά με τους κίτρινους και στη συνέχεια θα φύγει με άδεια στη Μαδρίτη για δέκα μέρες.

Της Χριστίνας Καρρά *

Όταν θα επιστρέψει θα έρθει να πάρει απλά τα πράγματά του, για να μπει και το τυπικό τέλος στην καριέρα του, με τη φανέλα του Άρη. Συναντήσαμε τον Ισπανό ποδοσφαιριστή σε μια από τις τελευταίες του παρουσίες στη Θεσσαλονίκη. Ήταν φανερή η απογοήτευσή του για την τροπή που πήρε φέτος η χρονιά και το “πικρό ποτήρι” που ήπιαν η ομάδα, οι παίκτες και κυρίως ο κόσμος της, με τον υποβιβασμό.

Δηλώσεις δεν ήθελε να κάνει, αλλά όπως παραδέχθηκε φεύγει νωρίτερα με άδεια εξαιτίας του γνωστού προβλήματος που αντιμετωπίζει η μητέρα του. Σε φίλους του Άρη τόνισε ότι: “Θα μπορούσα να είχα φυγει νωρίτερα, με βάση την εικόνα της ομάδας και την κατάσταση που επικρατούσε, αλλά έμεινα γιατί σεβάστηκα τους συμπαίκτες μου στην ομάδα και τον λαό του Άρη…”.

Ομολόγησε βέβαια κάνοντας την αυτοκριτική του ότι: “Φέτος όλα πήγαν πολύ στραβά από την αρχή και δεν μπόρεσα ούτε εγώ να προσφέρω”.

Ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του την πόλη που έζησε τα τελευταία δυο χρόνια. “Αυτό που μου μένει είναι η Θεσσαλονίκη, μια σπουδαία πόλη, έκανα φίλους εδώ και γνώρισα τους φιλάθλους του Άρη, θα είναι πάντα στην καρδιά μου…” εξομολογήθηκε, χωρίς να ξεχάσει: “Θα ‘κρατήσω’ φεύγοντας την πρώτη μου χρονιά στον Άρη. Φέτος όλα ήταν πολύ άσχημα…”.

* Έκτακτη συνεργασία

To Top