Το αντίο του Αντώνη Σαριόγλου με έναν στίχο για το… μέλλον!

Ο Αντώνης Σαριόγλου είπε το δικό του αντίο στον Άρη. Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο μεταφραστής του Άρη τα τελευταία χρόνια αποχαιρέτησε τους πάντες, δίνοντας όμως ραντεβού στο μέλλον μέσα από τον γνωστό στίχο του τραγουδιού του Γεράσιμου Ανδρεάτου “χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια”.

Ο Αντώνης Σαριόγλου έγραψε: “Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης, την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου, στην προσφορά μου και στην επαγγελματική μου συμπεριφορά, στη διάρκεια της θητείας μου στην ομάδα, αυτά είναι η μεγάλη ηθική ικανοποίηση που παίρνω μαζί μου.

Να ευχαριστήσω και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα. Προπονητές, τεχνικά επιτελεία, ποδοσφαιριστές, ιατρούς, φυσιοθεραπευτές και υπαλλήλους από τους οπαίους καθημερινά κέρδιζα την εμπιστοσύνη τους μέσα από την δουλειά μου τον χαρακτήρα μου, τον επαγγελματισμό μου και την εχεμύθεια.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι πάντα ήμουνα αργός στην προσπάθειά τους και ότι ποτέ μα ποτέ δεν δημιούργησα το παραμικρό πρόβλημα, ότι όλοι τους έχουν ένα καλό λόγο για εμένα και ότι τους κέρδισα και σαν άνθρωπος, αλλά και σαν επαγγελματίας και αυτό αποτελεί εξίσου μεγάλη ηθική ικανοποίηση για εμένα.

Κέρδισα πολλά από την παραμονή μου στην ομάδα, αλλά η σχέση ήταν αμφίδρομη. Εδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και κάθε μέρα δούλευα για να γίνομαι καλυτερος.

Δυστυχώς, πλέον, είμαι υποχρεωμένος να παρακολουθήσω την προσπάθεια των παιδιών, την Κυριακή, από την τηλεόραση, αλλά θα τους στηρίξω με το ίδιο πάθος, με την ίδια ένταση και με την ίδια αγωνία, που το έκανα κάθε φορά, που ήμουν μαζί τους στα αποδυτήρια.

Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα δεν έχει κλείσει, απλά σταμάτησε, κάπως απότομα, είναι η αλήθεια. Σας ευχαριστώ, λοιπόν, και πάλι όλους μέσα από την καρδιά μου και, όπως λέει, και ο στίχος: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…”

To Top