ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “αντίο” του Βένου και η επίσκεψη των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη στον Κώστα Παπαϊωάννου (photos)

Ως ημέρα θλίψης χαρακτήρισε την απώλεια του Κώστα Παπαϊωάννου ο Γιάννης Βένος. Ο πρόεδρος των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη σε ανάρτηση που έκανε στα social media αποχαιρέτησε έναν από τους θρύλους του συλλόγου.

Αναλυτικά:

ΗΜΕΡΑ ΘΛΙΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση περίμενε σήμερα την οικογένεια τού ΑΡΗ!

Έφυγε από την ζωή..σε ηλικία 79 ετών.. ο μεγάλος ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ…

Είχε σημαντικά προβλήματα με την υγεία του τα τελευταία δύο χρόνια!]

Κυπελλούχος Ελλάδος, αγωνίστηκε με τον ΑΡΗ σε 258 παιχνίδια και πέτυχε 79 γκόλ!

Ταχύτατος αριστερός εξτρέμ με πολύ καλή τεχνική..ήταν από τούς βασικούς συντελεστές του ΑΡΗ για μια δεκαετία περίπου..με αποκορύφωμα την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας το 1970-71!!

Διετέλεσε για μία δεκαετία ο πρώτος πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών τού ΑΡΗ με μεγάλη επιτυχία και είχαμε όλοι στα Διοικητικά Συμβούλια άριστη συνεργασία!!

Τελευταία, είχε εισαχθεί σε ίδρυμα για καλύτερη φροντίδα και παρακολούθηση της υγείας του! Πριν λίγες ημέρες τον επισκεφθήκαμε εκεί αντιπροσωπεία παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ… συζητήσαμε και θυμηθήκαμε παλιές και όμορφες στιγμές της νιότης μας… Νίκος Χριστίδης, Άγγελος Σπυρίδων, Κλήμης Γούναρης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Βένος, Γιώργος Φοιρός, Γιώργος Σεμερτζίδης, Θόδωρος Ζελελιδης, Γιάννης Τζιφόπουλος…Καλό ταξίδι φίλε και συμπαίκτη μας, στη γειτονιά των Αγγέλων!

ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΪΩΆΝΝΟΥ

Καλό παράδεισο να έχεις!!

To Top