Το “αντίο” του Κάμπος…

Ο Άρης φιλοξενεί σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης την Καβάλα και δικαιολογημένα το μυαλό όλων πηγαίνει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και τα όσα συνέβησαν σε εκείνο…

Μπορεί αγωνιστικά να ήταν ένα ματς που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και φυσικά τη νίκη στον Άρη, αλλά τα όσα συνέβησαν πριν και μετά το παιχνίδι, στιγμάτισαν την αναμέτρηση αυτή.

Εκτός από την σύρραξη που έλαβε χώρα έξω από τα αποδυτήρια των ομάδων μετά το τέλος της αναμέτρησης, το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που δευτερόλεπτα πριν την σέντρα διαπίστωσαν ότι ο Πάουλο Κάμπος δεν κάθεται στον πάγκο της ομάδας.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Δραγάτης είχε ζητήσει από τον Βραζιλιάνο τεχνικό να αποχωρήσει από τον πάγκο, καθώς δεν πληρούσε τις προδιαγραφές (αναγνωρισμένο πτυχίο, δελτίο) για να δηλωθεί ως πρώτος τεχνικός της ομάδας. Ήταν η πρώτη φορά μετά από 10 επίσημα παιχνίδια που οι άνθρωποι του Άρη δεν μπόρεσαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα αυτό, όπως συνέβαινε όλο εκείνο το διάστημα και ο Κάμπος έδινε κανονικά το “παρών” στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Βραζιλιάνου ως προπονητής του Άρη, καθώς στη συνέχεια τον αντικατέστησε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς…

 

To Top