ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το «αντίο» του Μπογκντάνοβιτς σε Φενέρ και Ομπράντοβιτς

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αποχαιρέτησε την Φενερμπαχτσέ μέσω ενός συγκινητικού γράμματος, στο οποίο γίνεται σημαντική αναφορά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ευχαριστώ Φενερμπαχτσέ!

Όταν ήρθα σε αυτό το κλαμπ πριν τρία χρόνια, δεν μπορούσα να ονειρευτό πως θα δενόμουν τόσο πολύ με τους συμπαίκτες μου, την ομάδα, τους φιλάθλους, την Πόλη και την Τουρκία…

Έμαθα πολλά για την ζωή και το μπάσκετ. Έμαθα να είμαι πάντα αφοσιωμένος στην ομάδα και στο ότι όλα μπορούν να επιτευχθούν μέσω της νοοτροπίας του νικητή.

Ήρθε η ώρα για μένα να κυνηγήσω το όνειρο του ΝΒΑ και θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το γράμμα για να αναφερθώ σε όσους με βοήθησαν στην πορεία μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Φενερμπαχτσέ, Αζίζ Γιλντρίμ και όλο τον οργανισμό και το επιτελείο του. Ήταν οι υπεύθυνοι για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες  και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να πετύχουμε.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους βοηθούς και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Μπάτα Ζίμονιτς για τον χρόνο που επένδυσε στη βελτίωσή μου και τον Βλάντα Αντρόιτς για τις συμβουλές.

Πρέπει να δώσω ένα πολύ ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στον ανθρώπου που ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να έρθω στη Φενερμπαχτσέ, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μου έδωσε την ευκαιρία και την απεριόριστη στήριξη του, κάτω απ΄όλες τις συνθήκες. Έμαθα τόσα πολλά για την ζωή και το μπάσκετ, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Φενέρ. Δεν σταμάτησαν ποτέ να υποστηρίζουν το κλαμπ και τους παίκτες, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Η δύναμη και η έντασή σας έφεραν πολλές επιτυχίες στο κλαμπ. Δεν είναι το τέλος μας αυτό. Θα είστε πάντα ένα κομμάτι μου.

Η ομάδα των ανθρώπων που ευχαρίστησα δείχνει πόσο δεμένος είμαι με αυτός και πόσο πολύ με βοήθησαν. Αυτή ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα. Τελικά, αυτό είναι μία φυσική εξέλιξη στη καριέρας μου.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως ο μεγάλος αριθμός των όμορφων αναμνήσεων, των σπουδαίων επιτυχιών και τον δια βίου φιλιών θα μείνουν.

Σας αγαπώ όλους,

Μπόγκνταν»

To Top