ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αντίο του Ντάτκοβιτς και το δέσιμό του με την Καρταχένα (photo)

Παίκτης της Real Salt Lake είναι από χθες και επίσημα ο Τόνι Ντάτκοβιτς, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.

Ο Κροάτης αμυντικός αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε ως δανεικός από τους κίτρινους στην Καρταχένα, η οποία ήθελε να τον αγοράσει, καθώς έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη σωτηρία των Ισπανών στη Segunda Division.

Ωστόσο η Real Salt Lake κατέθεσε καλύτερη προσφορά κι έτσι ο παίκτης θα συνεχίσει τη ζωή και την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Ο Τάνκοβιτς πάντως δεν ξέχασε τα όσα πέρασε στην Καρταχένα και μέσω Instagram θέλησε να πει το δικό του αντίο στον ισπανικό σύλλογο, με τον οποίο δέθηκε.

Αναλυτικά έγραψε: “Ήταν τιμή για μένα να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που δείξατε τι στερείται αυτό το νέο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αγάπη για τον σύλλογο, εργασία και σεβασμό. Κάναμε μαζί αυτό που πολλές σκέψεις ήταν αδύνατο. Έχουμε δείξει σε όλους ποια είναι η Καρταχένα και ότι κανείς δεν μας υποτιμά πια. Θέλω απλώς να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του συλλόγου και τους παίκτες για αυτούς τους υπέροχους 5 μήνες. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο και τον διευθυντή για όλα όσα έχουν κάνει για μένα. Χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους, το ποδόσφαιρο έχει ακόμα ελπίδα. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή Carrión και τους βοηθούς του για την εμπιστοσύνη τους και για όλα όσα με έχουν διδάξει εντός και εκτός του γηπέδου. Ευχαριστώ τους θαυμαστές για την αγάπη που μου δώσατε”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toni Datković (@toninho118)

To Top