Το “αντίο” του Σλούκα: “Νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει να εμπνεύσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους”

Περίπου σαράντα (40) λεπτά μετά από το αποχαιρετιστήριο τιτίβισμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τον Κώστα Σλούκα, με το οποίο γράφτηκε ο επίλογος στη συνεργασία των δύο πλευρών, ο διεθνής γκαρντ τοποθετήθηκε επίσης μέσω των social media. Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Εκεί, ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε σε όσα έζησε με τον Ολυμπιακό από το 2020, που ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του. Στην σχέση με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τους συμπαίκτες και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Παράλληλα όμως, χρησιμοποίησε τη λέξη “πικρία” για να περιγράψει όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα (για την ακρίβεια “από την εξέλιξη των γεγονότων”) και να τονίσει πως παρόλ’ αυτά δεν αλλάζουν όσα έζησε την τελευταία τριετία.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Σλούκα: ”

Σήμερα οι δρόμοι μας με τον Ολυμπιακό χωρίζουν. Ο απεριόριστος σεβασμός μου προς τους αδελφούς Αγγελόπουλους δεν επιβλήθηκε. Εμπνεύστηκε. Για αυτό αναζητούσαμε επί τόσες ώρες στην πρόσφατη συνάντηση, μια λύση. Είχαμε τον ίδιο στόχο στην ομάδα όλοι κι έτσι προχωρήσαμε, πετύχαμε, γιατί είτε χάναμε είτε κερδίζαμε, πάντα το κάναμε μαζί.

Από την εξέλιξη των γεγονότων, νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει να εμπνεύσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους”.

To Top