«Το αξίζαμε και το πήραμε»

Ο Άρης πανηγυρίζει την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων και ο πολυτιμότερος παίκτης του, Δημήτρης Γερομιχαλός αναφέρθηκε σ’ αυτή την επιτυχία που σημειώθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό και με μια εχθρική διαιτησία. 

Μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα των συντακτών» ο νεαρός γκαρντ των κίτρινων δεν έκρυψε τη χαρά του για τον τίτλο, ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους για την προσωπική του απόδοση.

«Η χαρά είναι πολύ μεγάλη καθώς ανταμείφθηκαν οι κόποι όλης της χρονιάς. Ήμασταν καλύτεροι και πήραμε αυτό που μας άξιζε», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Γερομιχαλού.

– Πού κρίθηκε το ματς με τον Παναθηναϊκό;

«Στη θέληση και το πάθος. Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένου, ενώ αποδείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο και πήραμε τη νίκη. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνά μας και βάλαμε τις βάσεις για την κατάκτηση του κυπέλλου».

– Είσαι με το βραβείο του MVP ανά χείρας. Το συνειδητοποίησες ή ακόμη;

«Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Έτυχε σήμερα (σ.σ. χθες) να είμαι εγώ. Σε κάθε παιχνίδι ξεχωρίζει κάποιος και αυτό είναι το σημαντικό. Όλα είναι θέμα συνεργασίας».

– Πού αφιερώνεις αυτό το τρόπαιο;

«Στους συμπαίκτες μου, σ’ όλο το τεχνικό επιτελείο που μας βοήθησε σ’ ό,τι χρειαζόμασταν όλη τη χρονιά, καθώς επίσης και στους γονείς μου. Ακόμα, θέλω ν’ αφιερώσω την κατάκτηση του πρωταθλήματος σ’ όλο τον κόσμο του Άρη και πιστεύω πώς τους δώσουμε μία ακόμα χαρά».

Το ιδανικό φινάλε

Για τον Δημήτρη Γερομιχαλό η φετινή ήταν η τελευταία χρονιά με την εφηβική ομάδα καθώς λόγω ηλικίας από του χρόνου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Σίγουρα η κατάκτηση του τροπαίου αποτελεί το καλύτερο φινάλε για τον νεαρό άσο, ο οποίος υπογράμμισε επί του θέματος: «Το φετινό Πανελλήνιο ήταν το τελευταίο τόσο για μένα όσο και για άλλα παιδιά της ομάδας και θέλαμε πολύ να το κατακτήσουμε. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ολοκληρώσαμε τη συμμετοχή μας με τον καλύτερο τρόπο», καταλήγει.

To Top