ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο σερί 33 αγώνων και 3.000 λεπτών! Για πρώτη φορά χωρίς Μπράμπετς από τον… Ιούλιο!

Με μια ιδιαίτερα σημαντική απουσία θα παίξει σήμερα ο Άρης στο ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς δεν είναι στην αποστολή, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη σεζόν!

Ο Τσέχος διεθνής αμυντικός είναι ο μοναδικός παίκτης σε ολόκληρο το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας -εκτός οποιουδήποτε τερματοφύλακα- ο οποίος δεν είχε χάσει λεπτό μέχρι τώρα από αγώνα της ομάδας του. Ως εκ τούτου, το σερί του διακόπτεται ένα απίστευτο σερί.

Ο Άρης θα παίξει χωρίς τον Μπράμπετς για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Ιούλιο, όταν έδωσε τα δυο παιχνίδια με την Αστάνα (22 και 29 Ιουλίου) για το Europa Conference League. Έκτοτε, ο Άρης και ο… Μπράμπετς έδωσαν 33 αγώνες και στα 3.000 λεπτά που χρειάστηκαν (μαζί με την 30λεπτη παράταση με τη Λαμία στο κύπελλο) ήταν “μαζί”!

Ο Τσέχος ρωτήθηκε σχετικά με το σερί αυτό πριν λίγες μέρες τονίζοντας ότι: “Για να είμαι ειλικρινής μου το άκουσα από έναν φίλο μου, εγώ δεν είμαι… φίλος με τους αριθμούς και τη στατιστική, δεν δίνω σημασία. Παίζω για να βοηθήσω την ομάδα του και συγκεντρώνομαι τώρα στο ματς με την ΑΕΚ για να καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς”.

 

To Top