Το απαγορευτικό για Σύρο κράτησε την ομάδα στην Αθήνα

Στην Αθήνα παρέμεινε η αποστολή του Άρη, καθώς δεν επιτράπηκε ο απόπλους από τον Πειραιά για την Σύρο, όπου αύριο η ομάδα δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον τοπικό Φοίνικα. Η αποστολή θα προσπαθήσει να φτάσει σήμερα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης “Στην Αθήνα θα διανυκτερεύσει σήμερα η αποστολή του Άρη, η οποία ξεκίνησε οδικώς το πρωί το ταξίδι της για την πρωτεύουσα, απ΄ όπου μέσω Πειραιά θα μετέβαινε το απόγευμα στη Σύρο για τις ανάγκες του αυριανού της αγώνα με τον τοπικό Φοίνικα στις 17:00.

Ωστόσο, τα πολλά μποφόρ, που έπνεαν στο Αιγαίο, δεν επέτρεψαν στο καράβι ν΄ αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να καταλύσουν σε ξενοδοχείο της Αθήνας και αύριο το πρωί, καιρού επιτρέποντος, να ξεκινήσουν για τη Σύρο. Να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη παρέμεινε ο πασαδόρος της ομάδας, Θοδωρής Μποζίδης, καθώς είναι τραυματίας, ενώ Κυριακίδης και Ωρολογάς αισθάνονται καλύτερα και είναι κανονικά στην αποστολή”.

 

To Top