ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το απαγορευτικό κασέ του Μπαϊκαρά και η περίπτωση Ντούνη

Δεκάδες είναι οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές που εξετάζουν καθημερινά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και ο Μπάμπης Τεννές. Δυο εξ αυτών που έχουν κινήσει το ενδιαφέρον είναι αυτές των Μάρκου Ντούνη και Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Όπως σημειώνει η Metrosport: “Ο πρώτος αποκτήθηκε πέρυσι μετά «βαΐων και κλάδων» από την ΑΕΚ, πραγματοποίησε 15 συμμετοχές με τη φανέλα της και σημείωσε 10 τέρματα, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός που αντιμετώπισε στα μέσα της χρονιάς, τον κράτησε αρκετά πίσω. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανιωνίου. Με τη φανέλα των «κυανέρυθρων» έκανε ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα το 2011 και αγωνίστηκε ως το 2014, με 53 συμμετοχές και 7 γκολ.

Φέτος, δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος τον έχει ενημερώσει σχετικά, προκειμένου να μπορέσει να βρει ομάδα. Ετσι, προέκυψε ο Αρης, που θέλει τον παίκτη, καθώς θεωρεί πως μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την μεσοεπιθετική γραμμή, με την ταχύτητα που διακρίνει τις «επελάσεις» του από τα δεξιά”.

 

Σε ότι αφορά τον Μπαϊκαρά αναφέρει: “Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει τον Αρη, στο ενδεχόμενο που αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία, αλλά στην πρώτη επαφή των δύο πλευρών διαπιστώθηκε πολύ μεγάλο οικονομικό «χάσμα». Στην παρούσα φάση, οι απαιτήσεις του Μπαϊκαρά εκμηδενίζουν τις πιθανότητες να υπάρξει πρόοδος στις συζητήσεις”.

To Top