Το απαγορευτικό της FIBA και οι περιορισμένες επιλογές του Άρη, εκτός αν…

Η διοίκηση του Άρη έχει γνώση εδώ και καιρό το γεγονός ότι έχει δικαίωμα να αποκτήσει παίκτες των οποίων των letter of clearance βρίσκεται στην Ελλάδα πριν τις 25 Ιανουαρίου 2012, όταν και επιβλήθηκε το απαγορευτικό μεταγραφών από την FIBA.

Βάσει αυτού του δεδομένου έχει καταρτιστεί το μεταγραφικό πλάνο για την επόμενη χρονιά, είτε είναι, είτε δεν είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Οι επιλογές των παικτών από την μεταγραφική αγορά είναι συγκεκριμένες ως προς τους ξένους (Κις, Στέφεσον, Χάτεν, Ντούβνιακ, Μισέλ, Κρόλο, Λάτοβιτς) και άλλοι που είναι… απλησίαστοι (Κάιλς Χάινς, Πέρο Άντιτς, Μπρετ Πέτγουεϊ) και περισσότερες ως προς τους Έλληνες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει έτοιμο αγωνιστικό πλάνο, με συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους από την ελληνική αγορά, το οποίο πλάνο θα υλοποιηθεί αν παραμείνει ο Έλληνας τεχνικός.

Αν τελικά υπάρξει άλλος προπονητής, το πλάνο αυτό θα διαφοροποιηθεί, όχι όμως τόσο πολύ λόγω των περιορισμένων επιλογών.

Τα δεδομένα δύσκολα θα αλλάξουν φέτος ως προς το απαγορευτικό της FIBA, γιατί απαιτείται ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ να δοθεί ως προκαταβολές στους παίκτες που τους οφείλονται χρήματα και έχουν προσφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Αυτό το ποσό δεν υπάρχει. Αν βρεθεί, αλλά η κουβέντα…

 

To Top