ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το απαραίτητο rotation έδωσε ανάσες και λύσεις (photo)

Με τρία τόσο απαιτητικά παιχνίδια, σε διάστημα επτά ημερών, ο Γιάννης Καστρίτης ήξερε ότι έπρεπε να κάνει ξανά ειδική διαχείριση του ρόστερ.

Σε τέσσερις μέρες, άλλωστε ακολουθεί ο προημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (15/02, 21:00) κι αν ο Άρης επικρατήσει θα πρέπει να αντιμετωπίσει το Σάββατο (17/02, 18:00), σε λιγότερο από 48 ώρες στον πρώτο ημιτελικό του Final 8 τον νικητή του αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Γι’ αυτό ο προπονητής των κιτρινόμαυρων άνοιξε το rotation, χρησιμοποιώντας 11 παίκτες (ο Ανδρέας Καλόγηρος αγωνίστηκε στα τελευταία 53 δεύτερα). Ο Ρόνι Χάρελ απολύτως δικαιολογημένα πήρε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ’ όλους, παίζοντας 30:11 και ακολούθησαν ο Λευτέρης Μποχωρίδης (28:02) και ο Βασίλης Τολιόπουλος (26:44).

Ήταν επιβεβλημένο και αναγκαίο να συμβεί αυτό, γιατί οι παίκτες κατανάλωσαν τεράστια ποσά ενέργειας, ξόδεψαν πολλές δυνάμεις την εβδομάδα, που ολοκληρώθηκε και παρόλα αυτά, δείχνοντας αυταπάρνηση και υπερβάλλοντας εαυτούς, έδειξαν χαρακτήρα, κατακτώντας την πολύ σημαντική νίκη, που τους διατήρησε μόνους στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε εδώ:

To Top