ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πίτου: “Περήφανος που φόρεσα ξανά αυτή τη φανέλα…” (photo)

Ο Πίτου Γκαρσία αποχώρησε από τον Άρη και μέσω των social media, είπε το δικό του “αντίο” στον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”. Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Άλλος ένας κύκλος έχει κλείσει στην καριέρα μου, ειμαι πολύ περήφανος που είχα την ευκαιρία να ξαναφορέσω αυτή την φανέλα μετα από μια άτυχη εμπειρία πριν από 8 χρόνια και ελπίζω να έκανα ότι έπρεπε για να αλλάξω εκείνη την εικόνα που είχα αφήσει. Προσπάθησα και πάλεψα πολύ για τον στόχο που είχαμε σαν ομάδα αλλα δυστυχώς δεν μπορούσα να κανω περισσότερα πράγματα για να το πετύχουμε αλλα εχω αυτή την ηρεμία γιατί νιώθω ότι τα έδωσα όλα για τον Άρη!

Γίνονταν πολλά πράγματα και περάσαμε πολλές δυσκολίες γι αυτο θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας, τους προπονητές μας, τους συμπαίκτες μου, τους φροντιστές, το ιατρικό επιτελείο και οποίους ήταν δίπλα μας για όσα ζήσαμε και για την συνεργασία μας, πρώτα απο όλα τιμή μου που δούλεψα με τόσο καλούς ανθρώπους.. σας εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον και ελπίζω η ζωή να μας βρει κάποια άλλη στιγμή μαζι ! ”

To Top