ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κλίμα στο αποχαιρετιστήριο γεύμα του Κάλας, προπομπός της μη ενασχόλησης του με τον Άρη…

Η απόφαση του Άλεξ Κάλας να αποσυρθεί από την διαδικασία διεκδίκησης του διοικητικού χρίσματος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ιδίως τα τελευταία 24ωρα, φαντάζει ειλημμένη. 

Το κάλεσμα του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στο δείπνο που παρέθεσε εισακούστηκε από το σύνολο σχεδόν των παικτών που έχουν απομείνει στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, με το ραντεβού να δίνεται το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή της Κρήνης.

Κόντρα σε ότι θα περίμεναν μέχρι και οι ίδιοι οι παίκτες του Άρη, η συζήτηση δεν περιορίστηκε γύρω από την ομάδα, το παρών, αλλά και το μέλλον της. Αντιθέτως, μέχρι και την ολοκλήρωση του γεύματος οι αναφορές γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν ελάχιστες, δίχως να γίνει κάποια ουσιαστική τοποθέτηση από την πλευρά του Άλεξ Κάλας ή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Προς το τέλος, ο ομογενής επιχειρηματίας, αφού βεβαιώθηκε πως άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από το φαγητό και τη βραδιά, πήρε το λόγο, απευθυνόμενος αποκλειστικά και μόνο προς τους παίκτες, τονίζοντας «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους μήνες και την προσπάθεια που καταβάλαμε. Κάνατε υπομονή πολύ καιρό, ελπίζω να συνεχίσετε στην ομάδα, διότι έχετε ένα στόχο να επιτύχετε».

Ολοκληρώνοντας την σύντομη τοποθέτηση του, ο Άλεξ Κάλας, χρησιμοποίησε -όπως συνηθίζει- μία συνηθισμένη αμερικάνικη ρήση, με το κεντρικό νόημα αυτής να είναι το εξής: «Ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ, μόνο όταν τα παρατάμε».

To Top